Objectbeveiliging
Evenementenbeveiliging
HORECABEVEILIGING
MOBIELE SURVEILLANCE
TRANSPORTBEVEILIGING
ALARMOPVOLGING
BEURZEN EN CONGRESSEN
BOUWBEWAKING
RECEPTIEDIENSTEN

Objectbeveiliging

Object Beveiliging is een verzamelnaam voor alle beveiligingsmaatregelen waaruit een onderneming of een instelling kiest om zich te beschermen tegen schadelijke invloeden die van binnenuit of van buitenaf komen.

Het doel van Insolve Protect is de kans dat de hoofddoelstelling wordt gehaald zo groot mogelijk te maken. De maatregelen die worden genomen om een object te beschermen, kunnen bestaan uit allerlei vormen van beveiliging zoals toegangscontrole op personen, bewaken, surveilleren, toezicht houden, controleren van goederen, hek werken om het gebouw, camera’s en rookmelders.

Zoals u weet is ieder object uniek in zijn soort, wat betekent dat bijvoorbeeld uw kantoorpand, ziekenhuis, hotel of ambassade een eigen aanpak nodig heeft. Insolve Protect zal in samenwerking met u en n.a.v. uw wensen een passend beveiligingsplan in elkaar zetten.

Wat van alles noodzakelijke handelingen een soepel geheel maakt. Of dit nu gaat om brand- en sluitrondes lopen, preventief aanwezig zijn, poortcontroles uitvoeren of het bewaken van uw parkeerterrein(en). Alles in deze is een uiterst geschikte taak voor Insolve Protect.

Het is ons streven om u op alle denkbare fronten te voorzien van onze professionele diensten en u zoveel mogelijk problemen uit hand te nemen door secuur te werk te gaan. Uiteraard is ons uitgangspunt dat u met een gerust en vertrouwd gevoel uw object verlaat. Daarom zullen wij er alles aan doen om dat gevoel bij u te houden. Welke certificaten hebben de beveiligers nog meer?

Al onze objectbeveiligers van Insolve Protect zijn in het bezit van; BHV, EHBO, AED en VCA. Dit totaal concept verhoogt de kwaliteit en de kennis van werknemers.  Met Insolve Protect B.V. bent u compleet ontzorgt. Niet alleen leveren wij de personeel bezetting, we leveren ook tal van aanvullende diensten en materialen voor het uitvoeren van opdrachten.

Interesse in Insolve Protect Objectbewaking? Wij vertellen u graag meer over deze dienst en helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie

Evenementenbeveiliging

Veiligheid en beveiliging zijn een belangrijke pijler bij het organiseren van een evenement, zeker omdat vanuit de overheid hieraan steeds striktere eisen verbonden worden. Dit vraagt professionele aandacht.

Door onze kennis en ervaring kunnen wij u ondersteunen bij de voorbereidingen op een evenement en tijdens het evenement zelf. Of het nu gaat om een politieke conventie of een grootschalig sport- of muziekevenement. Voorafgaand aan het evenement worden risico’s geëvalueerd, op basis waarvan een plan van aanpak wordt opgesteld. Dit beveiligingsplan is een goede basis voor uw vergunningsaanvraag. En natuurlijk is het de basis voor de uitvoering tijdens uw evenement. U kunt hierbij denken aan toegangscontrole, visitatie, fouilleren, toezicht en ingrijpen bij calamiteiten. Met Insolve Protect B.V. bent u compleet ontzorgt. Niet alleen leveren wij de personeel bezetting, we leveren ook tal van aanvullende diensten en materialen voor het uitvoeren van opdrachten.

Interesse in Insolve Protect Evenementenbeveiliging? Wij vertellen u graag meer over deze dienst en helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie

Horecabeveiliging

Een Insolve Protect portier kan worden gezien als gastheer, bemiddelaar en probleemoplosser en is tevens het visitekaartje van een horecagelegenheid. Een portier is onder andere belast met het toezien op binnenkomende bezoekers, het weren van drugs en wapens en het beleid aan de deur van de horecagelegenheid. Hij of zij kan personen de toegang weigeren tot het gebouw of een feest. Sommige portiers zullen bezoekers fouilleren alvorens deze binnen te laten, om te voorkomen dat harddrugs of wapens mee naar binnen worden genomen. Een andere taak van een Insolve Protect portier is het (tijdig) signaleren en op gepaste wijze verwijderen van ongewenste bezoekers in overeenstemming met de beleidsrichtlijnen van een (horeca)organisatie. Ook houden Insolve Protect portiers toezicht door het lopen van controlerondes en proberen zij de situatie binnen zo veilig mogelijk te houden of te maken voor de bezoekers. In het geval van vechtpartijen of andere calamiteiten, grijpt Insolve Protect portier in en zal met daadkracht proberen mogelijke overtreders buiten de deur te zetten, al dan niet in directe samenwerking met de politie.

Interesse in Insolve Protect Horecabeveiliging? Wij vertellen u graag meer over deze dienst en helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie

Mobiele Surveillance

Onze mobiele surveillance bestaan uit volgende diensten; het uitvoeren van brand-en sluitronden, openings-en controleronde tot aan alarmopvolging. Schakelt u Insolve Protect B.V. in als sleutelhouder, wij kunnen dan bij calamiteiten brandweer, politie en andere hulpdiensten snel toegang verschaffen tot uw bedrijf. De dienstverlening kan naar u wensen aangevuld worden met onder andere brand- en sluitronden, controleronden en alarmopvolging. Het uitvoeren van controlerondes, het openen en sluiten van panden en het collectief beveiligen van bedrijventerreinen. Onze geüniformeerde beveiligers controleren uw pand op gevaarlijke situaties. Uiteraard checken zij of ramen en deuren goed afgesloten zijn, de verlichting uitgeschakeld is en het alarmsysteem goed ingeschakeld is. Indien nodig wordt uw beveiligingsinstallatie door onze onze beveiligers ingeschakeld. Van zelfsprekend kan Insolve Protect B.V. ook 24-uurs beveiliging van uw pand verzorgen. Onze beveiligers blijven in dit geval aanwezig op de locatie. Met Insolve Protect B.V. bent u compleet ontzorgt. Niet alleen zijn wij de sleutelhouder, we leveren ook tal van aanvullende diensten en materialen voor het uitvoeren van opdrachten.

Interesse in Insolve Protect Mobiele surveillance Wij vertellen u graag meer over deze dienst en helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie

 

Transportbeveiliging

Insolve Protect is actief op het gebied van transportbeveiliging voor het beveiligen en begeleiden vanaf het beginpunt tot aan de eindbestemming. Dit is zowel nationaal als internationaal en wordt uitgevoerd door twee gediplomeerde beveiligers tijdens de rit. Desgewenst kan ook een derde beveiliger aanwezig zijn in het te begeleiden voertuig.  De begeleiding van een transporteur wordt onder toezicht gehouden o.a. met onopvallende auto’s. Afhankelijk van de opdracht, kan indien gewenst gebruik worden gemaakt van opvallende Insolve Protect beveiliging auto’s. Waarvoor worden de onopvallende auto’s ingezet? Onopvallende auto’s kunnen ingezet worden wanneer er een lading moet plaatsvinden en/of vervoerd moet worden. De voertuigen die wij gebruiken zijn uitgerust met een modern navigatie- en communicatiesysteem. Hiermee wordt voortdurend contact gehouden met de chauffeur van het te beveiligen voertuig, de locatie van de eindbestemming en uiteraard met u als opdrachtgever. Bij calamiteiten worden er foto- en videoregistraties gemaakt en zal direct contact opgenomen worden met de thuisbasis. Tijdens de rit moet de chauffeur rusten en zal onze beveiliger toezicht houden op de te vervoeren lading. Tevens kan deze service ingehuurd worden om waardevolle documenten, poststukken en materialen te bezorgen. Deze kunnen door onze vakbekwaamde beveiligers in onopvallende auto’s vervoerd worden, zowel nationaal als internationaal. Iedere vakbekwaamde beveiliger die als transportbeveiliger werkt, is uiteraard in het bezit van een certificaat welke aansluit op de specifieke behoeftes van de opdrachtgever. Deze aanvullende certificaat houdt in dat de beveiliger specifiek is getraind en opgeleid voor de werkzaamheden die hij moet verrichten.

Welke transportfaciliteiten voeren onze beveiligers uit?

 • Transportbeveiliging
 • Transportbegeleiding
 • Transportbewaking
 • Transportbeveiliging met een gecertificeerde hond
 • Vervoeren van belangrijk poststukken

Welke certificaten hebben de beveiligers nog meer?

Al onze transportbeveiligers zijn in het bezit van; BHV, EHBO en AED. Dit totaal concept verhoogt de kwaliteit en de kennis van onze werknemers. De overige modules zijn modulair opgebouwd en afgestemd op de specifieke behoeftes van de opdrachtgever voor de functie van transportbeveiliging. Hierdoor worden de overige certificaten of diploma’s behaald op het moment dat deze werknemers in aanmerking komen voor de functie. Met Insolve Protect B.V. bent u compleet ontzorgt. Niet alleen leveren wij de personele bezetting, we leveren ook tal van aanvullende diensten en materialen voor het uitvoeren van opdrachten.

Interesse in Insolve Protect Transportbeveiliging? Wij vertellen u graag meer over deze dienst en helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie

Alarmopvolging & Sleutelbeheer

Inmiddels verzorgen wij voor verschillende relaties (bedrijven, instellingen en particulieren) in de regio de keyholding- en alarmopvolging. Door onze sterke vertegenwoordiging, zijn wij in staat snelle reactietijden te realiseren. Na ontvangst van de alarmmelding door de meldkamer sturen wij zo spoedig mogelijk een surveillancewagen ter plaatse.

Onze beambte controleert vervolgens uw pand, onderzoekt de oorzaak van het alarm en zal al naar gelang bevindingen handelen, zoals het resetten en opnieuw inschakelen van het alarmsysteem bij een loos alarm.

Bij een daadwerkelijk alarm wordt er gehandeld conform de met u gemaakte afspraken en zal indien nodig de politie worden gewaarschuwd. Zo zullen wij o.a. de volgende maatregelen treffen:

Primair:

 •        Uw pand controleren op onregelmatigheden
 •        Alarmeren politie en/of brandweer

Secundair:

 •        Opvangen hulpverlenende instanties
 •        Waarschuwen aangewezen functionaris van uw bedrijf
 •        Laten plaatsen van noodglas door glaszetter
 •        Achterlaten van alarmopvolgings / keyholdingsrapport
 •        Opnieuw activeren alarmsysteem

Uw voordelen bij uitbesteding van de alarmopvolging / het sleutelbeheer aan Insolve Protect B.V.:

 • Deskundige en professionele afhandeling van het alarm
 • Gegarandeerde reactie op alarmmelding (24 uur per dag,7 dagen per week)
 • Ongestoorde nachtrust voor u en uw medewerkers
 • Géén persoonlijk risico voor u of uw medewerkers
 • U wordt alleen gewaarschuwd bij daadwerkelijke calamiteiten (tenzij anders afgesproken)
 • Beperking van vervolgschade door snelle opvolging

Interesse in Insolve Protect Alarmopvolging en sleutelbeheer? Wij vertellen u graag meer over deze dienst en helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie

Beveiliging voor beurzen en congressen

Een zeer belangrijk aspect van het beveiligen van beurzen, congressen en andere evenementen is de voorbereiding. In deze fase kan in overleg met de opdrachtgever en eventueel betrokken hulpdiensten een beveiligingsplan worden opgesteld. Na een risicoanalyse wordt vervolgens bekeken hoe de te verwachten risico’s het beste kunnen worden beperkt. Tijdens het evenement zelf kunt u rekenen op een team van professionele en representatieve securitymedewerkers. Zij voelen uw gasten goed aan en geven hen een ontspannen en veilig gevoel. Zij zijn bekend met normen en waarden die een kundig en veilig gastheerschap garanderen.

Interesse in Insolve Protect Beveiliging voor beurzen en congressen? Wij vertellen u graag meer over deze dienst en helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie

Bouwbewaking

Bewaken is een van de mogelijkheden die een onderneming heeft om zich te beschermen tegen ongewenste gebeurtenissen, Bewaken is dus een onderdeel van beveiligingen. Bewaken betekent een persoon of een object dat men in zijn geheel kan overzien voortdurend in de gaten houden. Daarbij is alle aandacht gericht op een bepaalde object of op een of meerdere personen. Vandalisme, inbraak vernielingen en brandstichting zijn al jaren een groot probleem voor de bouwsector. Jaarlijks worden er voor vele miljoenen euro’s aan schades aangericht aan bouwterreinen. Dit heeft vaak tot gevolg dat producten opnieuw aangeleverd moeten worden waardoor vertragingen ontstaan. Tevens brengt dit onnodige kosten voor uw onderneming met zich mee. En de officiële cijfers van de verzekeringsmaatschappijen laten zien dat het alleen maar erger wordt. Vooral ’s nachts, in het weekend en in de bouwvak wordt er veel vandalisme en diefstal gepleegd bij bouwterreinen. Helaas houd een goed hekwerk criminelen en vandalen niet tegen. Professionele beveiliging zorgt ervoor dat de schades die worden aangericht tot een minimum worden beperkt en dat de daders worden gepakt. Insolve Protect zal in samenwerking met u en n.a.v. uw wensen een passend beveiligingsplan in elkaar zetten. Wat van alle noodzakelijke handelingen een soepel geheel maakt. Welke certificaten hebben deze bouwbeveiligers? Al Insolve Protect bouwbeveiligers zijn in het bezit van; BHV, EHBO, AED en VCA. Dit totaal concept verhoogt de kwaliteit en de kennis van werknemers. Met Insolve Protect B.V. bent u compleet ontzorgt. Niet alleen leveren wij de personeel bezetting, we leveren ook tal van aanvullende diensten en materialen voor het uitvoeren van opdrachten.

Interesse in Insolve Protect Bouwbewaking? Wij vertellen u graag meer over deze dienst en helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie

Receptiediensten

Ook wij weten hoe belangrijk het is dat u klanten vriendelijk en professioneel te woord worden gestaan. Of dit nu via de telefoon is of persoonlijk, wij staan garant voor een representatieve receptionist(e) die zijn/haar vak verstaat. Deze persoon is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Tevens gaan wij hierbij ook service ondersteunend te werk. Wat praktisch inhoud dat wij u kunnen ondersteunen met kleinere zaken, wat een voordeel kan zijn voor u en uw bedrijf. De receptionisten van Insolve Protect bedrijf beschikken ook een beveiliger 2-diploma en hebben de kennis en kunde om voor meer doeleinden ingewerkt te worden als receptioniste. Welke certificaten hebben de receptioniste nog meer? Al Insolve Protect receptioniste zijn in het bezit van; BHV, EHBO en AED. Dit totaal concept verhoogt de kwaliteit en de kennis van werknemers. De overige modules zijn modulair opgebouwd en afgestemd op de specifieke behoeftes van de opdrachtgever. Hierdoor worden de overige certificaten of diploma’s behaald op het moment als deze werknemers in aanmerking komen voor de functie.

Interesse in Insolve Protect Receptiediensten? Wij vertellen u graag meer over deze dienst en helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie