Persoonsbeveiliging

Insolve Protect B.V. is gespecialiseerd in beveiliging, begeleiding en vervoer van personen. Professionele persoonsbeveiliging is vaak het enige antwoord op de steeds groter wordende risico’s van buitenaf.

Tactvol en discreet.

Wij beveiligen cliënten die door uiteenlopende oorzaken mogelijk risico lopen. Onze persoonsbeveiliging zorgt voor evenwicht tussen veiligheid en privacy. De kernwoorden van onze persoonsbeveiliging zijn daarom: professioneel, tactvol en discreet.

Risicoanalyse en risicobeperking

Na het maken van een risicoanalyse informeren wij de opdrachtgever welke risico’s er zijn en hoe deze het beste kunnen worden beperkt. De inzet kan variëren van één security medewerker tot de (tijdelijke) inzet van een compleet beveiligingsteam.

In een persoonlijk onderhoud kunnen wij u meer informatie verschaffen over de discrete persoonsbeveiliging door Insolve Protect B.V.

Interesse in Insolve Protect Persoonsbeveiliging? Wij vertellen u graag meer over deze dienst en helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie

VIP beveiliging

VIP-beveiliging Insolve Protect persoonsbeveiligers voor de VIP beveiliging zijn zorgvuldig geselecteerd en op internationale niveau gespecialiseerd in het beveiligen van artiesten en VIP’s.

Insolve Protect  persoonsbeveiligers kunnen niet alleen zorgen voor de beveiliging van evenementen, maar ook voor de beveiliging van artiesten en VIP’s. Op uw wens kunnen onze persoonsbeveiligers hiervoor in burgerkleding opereren, in smoking. Insolve Protect persoonsbeveiligers kunnen de artiest eenmalig of voor een langere periode begeleiden.

Insolve Protect persoonsbeveiligers zijn goed opgeleid, representatief en gaan discreet te werk. Wij werken bij voorkeur met vaste teams. Hierdoor zijn teamleden goed op elkaar ingespeeld en vullen zij elkaar perfect aan. Onze medewerkers staan in voor de veiligheid van hun opdrachtgever. Zij werken volgens een uitermate efficiënte beveiligingsmethode, maar springen niet in het oog.

Interesse in Insolve Protect VIP beveiliging? Wij vertellen u graag meer over deze dienst en helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie

Chauffeursdiensten

Discreet en deskundig

Insolve Protect B.V. levert professionele, discrete chauffeurs. Zij hebben niet alleen een goede wegenkennis, maar beschikken ook over de benodigde sociale vaardigheden.

Een goede chauffeur moet zich in de meest uiteenlopende en veeleisende gezelschappen correct en voorkomend kunnen gedragen. Bij Insolve Protect­chauffeurs kunt u daarvan op aan.

Preventieve werking

Vervoer en begeleiding door een professionele en alerte privéchauffeur hebben een preventieve werking op kwaadwillenden. Door het vroegtijdig onderkennen van verdachte situaties en omstandigheden kunnen risico’s worden beperkt en kunnen de nodige maatregelen worden getroffen. Men zal minder snel geneigd zijn tot actie over te gaan wanneer men ziet dat er door de chauffeur alert en adequaat wordt gereageerd.

Interesse in Insolve Protect Chauffeursdiensten? Wij vertellen u graag meer over deze dienst en helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie