Winkelbeveiliging

Winkeldiefstal is helaas aan de orde van de dag. Dit kan voor u als ondernemer een behoorlijke schadepost betekenen.

Omdat het personeel vaak niet de mogelijkheid heeft om constant toezicht te houden kunnen de beveiligingsmedewerkers van Insolve Protect uw personeel ontlasten van deze taak.

Met ons team beveiligers kunnen we u een op maat gesneden pakket aanbieden, waarbij wij rekening houden met uw wensen en eisen.

Onze beveiligers voldoen aan alle kwaliteitseisen die u van ons mag verwachten. Van aspirant beveiliger tot hoofdbeveiliger, al onze medewerkers leveren de kwaliteit die u van beveiliging mag verwachten. Onze medewerkers hebben maar een doel en dat is uw en onze veiligheid waarborgen.

Daarnaast worden onze beveiligers extra getraind op klantvriendelijkheid. In onze tegenwoordige samenleving is participatie een belangrijk onderdeel en volgens Insolve Protect begint dit bij respect voor de ander. Onze beveiligers zijn ten alle tijden klantvriendelijk zonder hun doel uit het oog te verliezen, een veilige en klantvriendelijke werkomgeving voor u, uw medewerkers en het winkelend publiek.

Naast de beveiligingsdiscipline is Insolve Protect communicatie- specialist voor partijen die zich beroepen op de boedel. De tijd van de curator wordt bij faillissementen veelvuldig opgeslokt door verzoeken van deze partijen. Deze communicatielijn wordt in overleg met de curator overgenomen door Insolve Protect. Tijdrovende en soms zelfs irrelevante gesprekken blijven u bespaard. De curator kan zich zodoende concentreren op de hoofdzaken.

Interesse in Insolve Protect Winkelbeveiliging? Wij vertellen u graag meer over deze dienst en helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie

Retail Interventie Team

Bij deze vorm van beveiliging is de beveiligingsmedewerker niet zichtbaar aanwezig. Deze beveiligingsmedewerkers zijn speciaal geselecteerd, getoetst en hebben goedkeuring gekregen van officier van justitie voor het uitvoeren van hun werkzaamheden als burger surveillant. De kern taak van de burger surveillant is constatering van diefstal, aanhouding van de verdachte en deze overdragen aan de hulpdiensten. Alle taken van aanhouding tot overdragen worden uitgevoerd door de personeelsleden van Insolve Protect. Hierdoor is er zo min mogelijk ongemak voor u en uw personeelsleden. Door gebruik te maken van de regeling Afrekenen met winkeldieven (HBD) zal de beveiligingsmedewerker namens u een aanvraag van schadevergoeding indienen. Deze vorm van beveiliging wordt ook wel gebruikt om een tijdelijke schoonmaak actie uit te voeren. De dagen en uren worden samen met u bepaald en na de opschoning kunt u weer overgaan tot het inzetten van de geüniformeerde winkelbeveiliger.  

Interesse in Insolve Protect Retail interventie team? Wij vertellen u graag meer over deze dienst en helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie

Beveiliging van winkelcentra

Winkelcentra werken als een magneet op lieden met foute bedoelingen en een – laten we zeggen – losse moraal. Door inzet van winkelbeveiliging op een van de vier niveaus Brons, Zilver, Goud of Platina wordt derving door winkeldiefstal tot een minimum beperkt.

Alles onder controle dus? Veilig en aangenaam winkelklimaat buiten de winkels Juist buiten de winkels is een veilig en aangenaam winkelklimaat een keiharde must voor de toestroom van klanten! Hangjongeren, daklozen, junks, ongeleide projectielen, al dan niet in groepen samenscholend komen erg intimiderend over en schrikken winkelend publiek af. Retailvaardigheden juist hier een pré

De retailvaardigheden van de Insolve Protect beveiligers zijn hier een enorme pré. Allereerst is het effect van ‘vreemde ogen dwingen’ niet te onderschatten. De uitstraling van serieus te nemen beveiligers voorkomt veel ellende. Insolve Protect beveiligers weten hoe ze mensen van allerlei pluimage het beste kunnen benaderen. Hun sterke eigenschappen zijn doorslaggevend, klantvriendelijkheid,

gastheerschap, daadkracht, doortastendheid en communicatieve vaardigheden. Situaties soepel oplossen en gladstrijken is hun devies. Anticiperen, vroegtijdig ingrijpen, escalatie voorkómen, dát is waar Insolve Protect beveiligers in uitblinken. Juist daarom wordt Insolve Protect beveiliging vaak gevraagd voor de beveiliging van winkelcentra.

Interesse in Insolve Protect Winkelcentrabeveiliging? Wij vertellen u graag meer over deze dienst en helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie

Recherche

Laten we er geen doekjes om winden: interne diefstal vormt vaak een groot aandeel in de derving van retailers. Er zijn talloze lekken aanwijsbaar die (kunnen) knabbelen aan uw winstmarge. Voor organisaties die dat willen inzien is daar veel te winnen. Gevoelig punt: in geval van interne diefstal en fenomenen als sweethearting zijn daar per definitie medewerkers bij betrokken. Opperste discretie – en een slimme recherche aanpak – zijn daarbij vereist. Kolfje naar de hand van Insolve Protect beveiliging. Wij ondersteunen u hier graag in. Schroom niet, met ons in conclaaf te gaan over effectieve recherche! Recherche, belangrijke factor om derving te reduceren! Recherche is een belangrijke tak in de beveiligingsbranche; recherche werkzaamheden waar wij u in kunnen ondersteunen zijn:

  •               Visitatie van personeel
  •               Observatiediensten
  •               Onderzoek naar fraude
  •               Onderzoek naar interne diefstal
  •               Onderzoek naar verduistering
  •               Mysteryshopping en testaankopen
  •               Onderzoek naar sweethearting.
  •               Security checks

Partijen die zichzelf als rechthebbende aanmelden, krijgen begeleiding in de afhandeling en informatie over de procedures. Gedetailleerde informatie wordt door Insolve Protect geïnventariseerd en gerapporteerd zodat de curator dit eenvoudig kan verwerken in verslagen.

Meer weten? Bel dan met Insolve Protect Rechercheteam voor een (uiterst discreet) oriënterend gesprek of vraag de Insolve Protect Security B.V. Scan aan!

Interesse in Insolve Protect Recherche? Wij vertellen u graag meer over deze dienst en helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie